رضایتنامه ۵۰۰ هزار یورویی گندوز! پخش زنده مراسم قرعه کشی لیگ برتر فوتبال ایران (۵ مردادماه ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ژائو فیلیکس هم بازی جدید رونالدو فابریس اوندوا گزینه مدنظر استقلال کیست + رزومه و تیم‌های سابق ساپینتو، غایب استقلال در سوپرجام خبر شهرآرا تأیید شد | بعد از منتفی شدن حضور آدان، مذاکرات استقلال با اخباری جدی شد تکذیب مصدومیت آشورماتوف در زمان عقد قرارداد با استقلال جهانبخش در هلند ماندنی شد پشت‌پرده اختلاف‌افکنی زنوزی در پرسپولیس شرط عجیب دورسون، پیش روی درویش استقلال قید گولسیانی را زد؟ همه چیز درباره خرید احتمالی پرسپولیس | آن روی سکه اوریه ۵ ستاره در فهرست فروش آرسنال تاریخ برگزاری سوپرجام مشخص شد نتیجه بازی تدارکاتی استقلال و سپاهان(۴ مرداد ۱۴۰۴) در ترکیه + ویدیو گل‌ها| عملکرد امیدوارکننده ساپینتو گزینه استقلال، لباس گل‌گهر را انتخاب کرد+ عکس ویدئو| گل زیبای سوبوسلای برای لیورپول به آث میلان وقتی دلال‌ها سوت پایان را می‌زنند| استقلال و پرسپولیس در محاصره ایجنت‌ها افشای پشت پرده جذب ابرقویی‌نژاد توسط پرسپولیس| سکوت هاشمیان در برابر دلال‌ها! رضا جعفری، بازیکن مدنظر باشگاه استقلال کیست؟ + رزومه بازی و تیم های قبلی
سرخط خبرها

قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا انجام شد | همه ایرانی‌ها در یک گروه!

  • کد خبر: ۲۰۰۲۰۶
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
قرعه‌کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا انجام شد | همه ایرانی‌ها در یک گروه!
قرعه‌کشی جام ملت‌های آسیا لحظاتی قبل انجام شد و تیم ملی فوتسال ایران حریفان خود را شناخت.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم قرعه‌کشی مسابقات جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ امروز (۲۳ آذر ۱۴۰۲) در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در کوالالامپور برگزار شد و شاگردان وحید شمسایی با قرعه جالبی مواجه شدند.

تیم ملی فوتسال کشورمان در این قرعه‌کشی در گروه D این رقابت‌ها با کشور‌های بحرین، کویت و افغانستان هم‌گروه شد.

از نکات جالب توجه این قرعه‌کشی هم‌گروهی ایران با شاگردان محمد ناظم‌الشریعه، سرمربی سابق تیم ملی کشورمان است که سابقه قهرمانی ایران در جام ملت‌های آسیا و کسب عنوان سومی ایران در جام جهانی را در کارنامه خود دارد.

ناظم‌الشریعه که این روز‌ها به همراه حمید شاندیزی، پیشکوست خوشنام فوتسال مشهد در کشور‌های عربی فعالیت میکند موفق شده تیم کویت را یکی از قدرت‌های منطقه تبدیل کند.

همچنین افغانستان، با هدایت مجید مرتضایی، سرمربی نام‌آشنایی خراسانی در گروه ایران قرار گرفته است. مرتضایی نیز از زمانی که هدایت تیم ملی افغانستان را برعهده گرفته در این تیم تحول بزرگی ایجاد کرده و مسبب نخستین صعود تاریخی افغانستان به جام ملت‌های آسیا بوده است.

تیم ملی ایران که در آخرین دوره این رقابت‌ها در فینال مغلوب ژاپ شد، حالا باید کار خود را از گروهی آغاز کند که هدایت دو تیم این گروه را سرمربیان ایرانی برعهده داشته و از ایران به خوبی شناخت دارند.

هفدهمین دوره جام ملت‌های فوتسال آسیا از ۲۹ فروردین تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در تایلند برگزار می‌شود. چهار تیم حاضر در مرحله نیمه‌نهایی این مسابقات، سهمیه حضور در جام جهانی ۲۰۲۴ ازبکستان را به دست می‌آورند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->